baka

12 Ocak 2018 Cuma

Ticaret Yöntemi İle Para Kasma

Metin2 Ticaret Yöntemi İle Yang Kasma

Metin2 de ticaret yaparak yang kasmak çok kazandırmaz gibi gözükse de oyunda en çok kazandıran yang kasma yöntemidir. Bu yazımızda ticaret yönemi ile yang kasmanın inceliklerini anlattık.

Metin2 Oyun İçi Piyasaya Hakim Olun

İlk etapta oyunda server piyasasını öğrenin gerekirse bir gününüzü sadece pazarlarda dolaşıp item fiyatlarını öğrenmek ve server piyasasına hakim olmak için harcayın. Ticaret Camı kullanın, bu sizin itemleri daha kolay arayıp bulmanızı ve hiçbir itemiz gözünüzden kaçırmamanızı ayrıca en ucuz olan itemleri çok kolayca tespit edebilmenizi sağlar. Özellikle efsunlu itemlerin nekadar ettiğini detaylıca araştırın.

Kolay Satılabilir İtemler Alın

Oyunda herkesin kullandığı veya kullanmak zorunda kaldığı kolay satılabilecek itemleri alıp satmak her zaman daha çok kazandırır. Çünkü bu itemler kolay satılır ve sürümden kazanırız. Örneğin en kolay satılan itemlerin başında kutsama kağıtları gelir bu itemi aldığımız fiyattan 200-300k üstüne beş dakika içerisinde bile satma imkanımız vardır sizin için metin2 de kolay satılan birkaç itemi listeledik:
  • Kutsama Kağıdı
  • Ölümcül Plaka Zırh +7
  • Gümüş Bilezik
  • Demir Kask +7 veya +9
  • Hava Kılıcı Bk
  • Güçlü Beden Bk
  • Büyülü Keskinlik Bk
  • Okey Sandıkları
Gibi itemler kolay satılabilir itemlerdendir.

Pazar Bakacağınız Zamanı İyi Seçin

Pazar bakmak için oyunun en kalabalık olduğu gün ve saatleri kullanın. Oyunun en kalabalık olduğu saatler  hafta içi saat 16:00 ile saat 20:00 arasıdır. Hafta sonu ise neredeyse tüm gün oyun kalabalık olur. Unutmayın ne kadar kalabalık olursa okadar çok pazar olur bu da rekabeti getirir, insanlar da itemlerini satabilmek için pazarları daha ucuz fiyattan kurar. Bu saatlerde oyun içerisine girerek en ucuz itemleri arayın ve alın.

Efsunlu İtem Piyasasına Hakim Olun

Çok yüksek kar bırakabilecek itemler efsunlu itemlerdir. Efsunlu itemelr kolay satılmazlar ancak alış ve satış arasında gerçekten çok büyük karlar yapabiliriz. Örneğin 400m e aldığımız bir 5 efsun kaskı 700m e satabiliriz. Efsunlu itemlerin satış fiyatlarında ki bu fark piyasada çok bulunmamaları çok çeşitli olabilmeleri ve çoğu oyuncunun efsunlu item fiyatlarına tam olarak hakim olamamasından kaynaklanır. Oyunda efsun nesnesi elde edebileceğimiz eventler olduğunda efsunlu itemlerin piyasası düşer. Bu zamanlarda efsunluitem alın event bitince yükselen piyasa da satın.

Event Takvimini Takip Edin

Eventler oyun içerisindeki itemlerin piyasasını oldukça etkiler. Herzaman eventleri takip edin ona göre item alıp satın. Örneğin nesne markete ep kuponu geldiği gün ep kuponları pazarda oldukça ucuza bulunur. Bunları alın ve stok yapın 15-20 gün sonra en az %20 karla satabilirsiniz. Oyuna okey eventi gelecek duyumunumu aldınız elinizde ki sandıkalrı satın çünkü event gelince piyasası düşecektir. Piyasası düşünce tekrar alın event sonunda piyasası artınca satın.

Riske Girin Stok yapın

Kendinize bütçenize göre kolay satılabilir bir item belirleyin örneğin Kutsama Kağıdı oyun içerisinde kutsama kağıdının piyasa ortalaması 3m diyelim siz 3-3.5m den satılan bütün kutsamaları alın pazarda hiç kutsama bırakmayın. Ardından bunları 4.5 m den pazar kurun. Bu arada yine pazar bakarak sizden ucuza gördüğünüz bütün kutsamaları çekmeye devam edin. Oyunda  sizden ucuza kutsama satan kalmayacağı için ( Çünkü hepsini siz aldınız ) mecburen sizin pazarınızdan çekeceklerdir. Kutsamaların 4.5 m den gittiğini gören diğerleri de artık ucuza koymayacaktır ve kolaylıkla aldığınız itemleri en azından %15-20 kar ile satabileceksiniz.

1 yorum:

6-7 Bonus