baka

13 Ocak 2018 Cumartesi

30-40 Level Arası Yang Kasma Taktikleri

Metin2 30-40 Level Arası Yang Kasma Rehberi


30-40 Level arasında oyunda metin2 yang kasabileceğimiz pek çok alternatif bulunur. Metin keserek simya yaparak booss keserek çeşitli şekillerde yang kasabiliriz. Bu yazının devamında 30-40 level arasında nasıl en çok yang kasabileceğimizi anlattık

İlk taktiğimiz metin keserek yang kasmak olacaktır. 30-40 level arasında hem 2. köyde hem vadi de hem de çölde metin kesebiliriz. 2. köydeki metinler 30-35 metinleriinden hem beceri kitabı hem de taş düşürebiliriz. Aynı zamanda vadideki 45 level metninden hem ruh taşı hem bk hemde taş düşürebiliriz. Bu metinler arasında en iyi olanalrı 35 ve 45 metinleridir. En çok hava kılıcı becerikitabı 35 level metinlerinden düşer. 45 level metinlerinden ise hem ruh taşı hem de +4 taş düşürme şansımız yüksektir. Metin kesmek için size tavsiye edeceğimiz bölge vadi olacaktır. Vadide hem orkları keserek ork dişi düşürürken hem de çıkan metinleri ekserek en yüksek performansı elde ederiz.

İkinci taktiğimiz yongbi çölündeki normal maymun zindanı sonunda hem maymunları hem de maymun bossunu kesmek olacaktır. Bize göre bu metin eksmeken hem daha kolaydır hem de daha çok kazanç getirir. Maymunları kesip at madalyonu düşürürken aynı zamanda çıkan Yürüyen Maymun bosunu da kesip Maymun Yumurtası Pet Kitabı ve Ruh Taşı düşürme ihtimalimiz de olacaktır. Maymun Yumurtası ortalama her  üç Yürüyen Maymun bosundan birisinde düşer ve Bu bos 15 dakikada bir çıkar. Nesne market ve oyun içi eldivenimizde olursa buradan oldukça fazla miktarda yang elde etmemiz mümkün olur.

Üçüncü ve en sağlam taktiğimiz ETP düşürmek olacaktır bu iş için en uygun yer çöldeki normal maymun zindanının sonu olacaktır çünkü burada hem Ejderha Taşı Parçası kasarken hem de Maymun Yumurtası düşürebilir ayrıca Yürüyen Maymun bosunu da keserek maymun yumurtası elde edebiliriz. Unutmamamız gereken nokta etp düşürürken yanımızda bir adet te yan çarımızın olması gerektiğidir. Çünkü düşen Etpleri cor a dönüşmemesi için on adete ulaşmadan yan çarımıza vermemiz gerekir. Yan çar olarak şamanımızı getirmek mantıklı olur bu sayede hem arada kendimizi kutsamış hemde düşen itemleri koyacağımız bi karakterimiz olmuş olur.

Bu yöntemleri kullanarak bir günde 100-200m arası yang kasabilmemiz mümkün olacaktır. Ayrıca ek olarak Ticaret yöntemini de kullanabiliriz ticaret yöntemi ile nasıl para kazanılır pğf noktalar için Ticaret Yöntemi İle Para Kazanma yazımıza göz atabilirsiniz.

Dip not: Bu leveller arasında ayşığı eventinde en çok ayışığını Maymun Zindanından düşürebiliriz dataylar için link: Ayışığı Define Sandığı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

6-7 Bonus